Cole Valley Residence
Cole Valley Residence

press to zoom
Cole Valley Residence
Cole Valley Residence

press to zoom
nbr_17st_019
nbr_17st_019

press to zoom
Cole Valley Residence
Cole Valley Residence

press to zoom
1/21





From outdated to OUT OF THIS WORLD!! This tunnel entrance home in Cole Valley was screaming for a makeover. With an extraordinary expansion of the skylight and the removal of every wall in the main living area, the new Kitchen/Living Room/Dining Room open plan design made for a breathtaking transformation.

NBR loves to collaborate. With an excellent cabinet maker chosen by the Homeowner along with a Homeowner with exquisite taste, this project was over the top in its depth and attention to detail. A pure pleasure of a project all the way around. And the results show exactly that!